Finic focus design
Attracties

Organiseer een actief bedrijfsuitje bij dit amusementscentrum

Wil jij een actief bedrijfsuitje organiseren voor jouw personeel? Bekijk dan eens de toffe groepsactiviteiten die je in Amstelveen kunt doen bij Fun Center Amstelveen. In dit amusementscentrum betaal je een vaste prijs voor de tijd waarin je de activiteiten wilt uitvoeren. Door met de medewerkers van jouw bedrijf naar dit centrum te gaan, leren jullie elkaar op een andere manier kennen dan in de formele situaties op de werkvloer. Dit soort groepsactiviteiten in Amstelveen draagt enorm bij aan de teambuilding, wat weer resulteert in een gezelligere sfeer onderling tijdens het werk. Ontdek snel meer over de activiteiten die jullie kunnen doen en reserveer jouw actieve bedrijfsuitje!

De activiteiten die jullie kunnen doen tijdens het bedrijfsuitje

Als je een actief bedrijfsuitje overweegt bij Fun Center Amstelveen, is het natuurlijk wel zo fijn als je weet wat je van de groepsactiviteiten kunt verwachten. Er zijn een aantal activiteiten die jullie kunnen uitvoeren tijdens jullie teambuildingdag. Start de dag bijvoorbeeld met trickinglessen op de trampolines. Tijdens deze lessen leren jullie toffe trucjes, maar mogen jullie uiteraard ook gewoon normaal trampolinespringen. Liever iets anders doen? Ontdek dan wie er het best kan schieten in de lasergamearena. Er zijn twintig lasergamepakken beschikbaar, dus als jullie team groter is, kunnen jullie de groep opdelen in twee. De ene helft gaat dan lasergamen en de andere helft bijvoorbeeld trampolinespringen of karaokezingen. Jullie kunnen elkaar afwisselen, zodat iedereen de toffe groepsactiviteiten in Amstelveen kan uitvoeren. Loopt het bedrijfsuitje op zijn einde? Sluit het uitje dan af met een gezellige borrel!

Boek jouw uitje vandaag nog

Reserveer vandaag nog een actief bedrijfsuitje bij Fun Center Amstelveen, zodat jullie de leuke groepsactiviteiten op de door jou gewenste dag kunnen uitvoeren. Wil je graag nog meer informatie over de activiteiten van dit amusementscentrum? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij staan je graag te woord! De benodigde contactgegevens vind je op hun website.