Finic focus design
Image default
Management

Harvard opm

Over de cursus

Het bouwen, leiden en laten groeien van een succesvol bedrijf kan een alles verterende uitdaging zijn die weinig tijd overlaat om te focussen op leiderschap en persoonlijke groei. Maar naarmate uw zakelijke uitdagingen toenemen, moeten ook uw strategische visie en go-to-market opties groeien. Het Owner/President Management (OPM) programma wordt aangeboden in drie modules van 24 maanden over een periode van drie kalenderjaren en is een transformerende leerervaring die uw leiderschapsvaardigheden en de waarde van uw onderneming een boost zal geven.

 

Wie moet deelnemen

U (of uw familie) heeft een aanzienlijk aandelenbelang in de onderneming

Uw rol omvat die van chief executive officer, chief operating officer, president, managing director of executive director van de onderneming

U hebt minstens 10 jaar operationele ervaring en bent actief betrokken bij de bedrijfsvoering

Leerresultaten

Met drie sterk geïntegreerde eenheden, is het Owner/President Management programma ontworpen om uw leiderschapsvaardigheden, vertrouwen en visie uit te breiden – en u voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die voor u liggen. Elke drie weken durende unit duikt in essentiële zakelijke grondbeginselen, opkomende beste praktijken, en gebieden van speciaal belang voor ondernemende zakelijke leiders.

 

Aan de hand van dynamische casestudy’s, interactieve presentaties van de docenten en individuele en groepsoefeningen richt u zich op bedrijfsgroei, leiderschapsexpertise en financieel succes. Naast gerenommeerde gastsprekers uit de industrie, biedt het programma zelfbeoordeling en één-op-één coachingsessies om u te helpen uw zakelijke doelstellingen in balans te brengen met uw persoonlijke en professionele doelen.

 

Tussen de sessies door zult u het geleerde toepassen in uw bedrijf, specifieke behoeften aanpakken, nieuwe vaardigheden en inzichten testen, en uw prestaties als leider opnieuw beoordelen en verbeteren.

 

Over de Executive Education Navigator

The Economist Careers Network heeft de Executive Education Navigator gelanceerd om executives te helpen bij het zoeken naar hun ideale executive education programma. De gratis online directory helpt drukbezette professionals bij het sorteren van de duizenden Executive Education-programma’s die worden aangeboden door instellingen over de hele wereld. Gebruikers kunnen programma’s vinden aan de hand van een aantal parameters zoals datum, kosten, locatie en onderwerp, zodat ze executive-educatieprogramma’s op één plaats kunnen vergelijken.

 

Aan de slag met de Executive Education Navigator

Nieuw bij de navigator? Hier zijn drie manieren om het meeste uit de site te halen:

 

Lees onze gids over het voorbereiden van uw eerste executive-education programma >>

Zoek naar uw eerste opleiding en verfijn de resultaten op locatie, school, startdatum, prijs, onderwerp en programmaduur >>

Blader door onze meest recente blogposts over carrièrehacks, deelnemersprofielen, trends in de sector en diverse gidsen voor het kiezen van uw programma >>

 

Over The Economist Careers Network

The Economist Careers Network is een divisie van de Economist Group en heeft als doel de meest betrouwbare gids te zijn voor wereldwijd nieuwsgierigen op hun carrièrepad. De divisie biedt multi-media reclame-oplossingen voor bedrijven en business schools, variërend van online MBA-beurzen, tot traditionele online en gedrukte media, tot op maat gemaakte white-label lead generation tools.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/