Finic focus design
Image default
Management

De omzet bevorderen door middel van sales training

Het verder ontwikkelden en verbeteren van je verkoop skills helpt je verder doormiddel van een sales training. Na jaren te hebben gewerkt voor dezelfde organisatie in de elektronicabranche heb ik mijn vaardigheden voor het verkopen gevormd. Vanaf de eerste dag binnen de sales heb ik het verkopen zelf aangeleerd, en met de jaren verbeterd. Hierdoor ben ik niet op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het verkopen en heb ik het gevoel dat ik hier stilsta. Om meer uit mijn verkoop te halen heb ik besloten een sales training te volgen van salesexperts. Door het brede aanbod van sales trainingen van Excellent Commerciële Trainingen, sluit het bedrijf goed aan bij mij wensen. 

Tijdens de twee daagse sales training van Excellent heb ik klaargestoomd voor het sales branche van vandaag. De meest up to date verkooptechnieken, handige tips en ook werd er gekeken naar wat voor gedrag de verkoop positief stimuleert. De sales training heeft mij nieuwe inzichten geven in wat er komt kijken bij het verkopen van een product. Kijk er naar uit om deze verbeteringen in mijn verkoopvaardigheden te gaan toepassen op nieuwe klanten. Wil je ook je verkoop skills ook naar een hoger level tillen en het optimale uit je verkoop halen? Ik raad je aan om contact op te nemen met Excellent Commerciële Trainingen of de website te bekijken voor sales trainingen

https://www.excellenttrainers.nl