Finic focus design
Mode en Kleding

Ga wol verven!

Het verven van wol kan superleuk zijn, vooral omdat je precies kunt creëren wat jij wilt. Je hebt natuurlijk enkele producten nodig en technieken die je kunt toepassen. Als je wilt wol verven dan moet je zeker eens kijken naar de producten van Aybel. Let op, als je begint is er geen weg terug meer!

Met textielverf kun je niet alleen maar wol verven, maar ook synthetische vezels. Er zijn vele technieken die je kunt toepassen als je wol gaat verven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dip dye of de tie dye. Heb je gehaakte of gebreide producten? Dan is het zeker interessant om een keer een dip dye te doen. Dip dye is zoals de naam eigenlijk al zegt dat een deel (voornamelijk de onderkant) een andere kleur krijgt.

Kortom er zijn vele manieren waarop je kleding en materiaal kunt verven. Wil je nou binnenkort zelf een keer wol gaan verven? Dan is het belangrijk dat je goede producten aanschaft. Geef je kleding of stof een nieuwe kleur aan de hand de textielverf van Aybel. De verf is namelijk geschikt voor handwas en de wasmachine. Dit betekent dat je veel kleurmogelijkheden hebt en flink kan experimenteren. Als je net beginnend bent is het wel aan te raden om eerst een beetje te oefenen want zoals eerder vermeld als je begint is er geen weg terug meer.