Finic focus design
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom in het juiste ritme

Muziek kan een heleboel betekenen. Het kan jouw humeur veranderen, maar maakt de mens ook vrolijk. Veel bedrijven hebben inmiddels al een teambuilding djembe lessen gevolgd. Samen met alle collega’s een djembe, of wel een soort vaastrommel, bespelen. Dit soort evenementen is iets anders dan de traditionele feesten die vaak gegeven worden. Deze trommels komen oorspronkelijk uit Afrika, maar heeft inmiddels ook in Nederland zijn intrede gemaakt. Iedereen kan deze trommels bespelen, jong of oud. Vroeger werden deze trommels gebruikt om een ander dorp te waarschuwen. Het geluid wat deze produceren is erg hard en makkelijk hoorbaar een aantal kilometers verderop.  

Gezellige teambuilding 

Samen met jouw collega’s meedoen aan een workshop djembe. Deze lessen kunnen op locatie gegeven worden. Of dit nu op het werk is of bij iemand thuis, dat is helemaal geen enkel probleem. Het leuke is wel dat iedereen hieraan mee kan doen. Want zo een trommel is makkelijk te hanteren en het lukt iedereen om hier geluid uit te krijgen. Voor informatie kan er gebeld worden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Alle gegevens zij op de website te vinden van Dununba.  

Maak samen met jouw collega’s, vrienden of familie een gezellig moment mee door op een djembe te spelen. Samen met Dununba leer je de kneepjes van deze trommel. De lessen zijn er voor beginners en voor gevorderden. Ervaar de kracht van deze trommels en geniet van de geluiden die hieruit voortkomen. 

Geen personeelsfeestje is meer hetzelfde. Meer weten over de lessen die gegeven worden, neem dan snel contact op!

https://dununba.nl/workshops/djembeworkshop/