Finic focus design
Hobby en vrije tijd

Karten tijdens uw volgende uitje in regio Delft

Is het uw taak om een uitje te organiseren, bijvoorbeeld met collega’s, vrienden of familie? Besluit dan om te gaan karten bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk, niet ver van Delft. Deze specialisten beschikken over de langste indoorkartbaan van Europa, waardoor u en uw gezelschap het vast en zeker naar uw zin gaan hebben. U kunt naast het karten ook genieten van andere activiteiten, u kunt bijvoorbeeld proberen te ontsnappen uit een spannende escaperoom, maar u kunt ook gaan minigolfen of lasergamen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze specialisten, want u kunt ook diverse kleine spellen doen, bijvoorbeeld biljarten. Iedereen in uw gezelschap heeft het hierdoor gegarandeerd naar zijn of haar zin bij dit partycentrum in Poeldijk. Kies nu uw favoriete activiteiten en maak een afspraak voor uw volgende uitje.

Combineer de activiteit met een hapje en drankje

De kans is groot dat u na het karten in de buurt van Delft honger en dorst heeft. Gelukkig kunt u bij deze specialisten terecht om de dag gezellig af te sluiten onder het genot van een diner of een snack. Van der Ende Racing Inn beschikt over een ruime zaal waar u en uw gezelschap plaats kunnen nemen om na te praten over de dag en te genieten van een gerecht naar keuze. U kiest er bijvoorbeeld voor om samen te genieten van een uitgebreid buffet, maar u kunt ook kiezen voor een heerlijke barbecue of heerlijke losse gerechten van de kaart. De koks van dit partycentrum maken graag uw lievelingseten voor u klaar.

Maak een afspraak bij deze specialisten

Wilt u graag karten bij dit partycentrum in de buurt van Delft? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers door gebruik te maken van de contactgegevens op hun website. Zij beantwoorden uw vragen graag, zodat u met een gerust hart kunt genieten van een gezellig uitje met uw gezelschap.

https://www.vanderende.com/