Finic focus design
Image default
Hobby en vrije tijd

Een diverse webshop met onder andere een fietsaccu voor Brinckers

Wilt u een nieuwe fietsaccu kopen voor uw Stella elektrische fiets? U kunt hiervoor zeker terecht bij GM-accu. Dit is een veelzijdige webshop met een groot aanbod aan fietsaccu’s. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor een fietsaccu voor uw Brinckers fiets en diverse andere merken. Bij deze webshop verkopen ze echter niet alleen fietsaccu’s, u kunt er terecht voor vervangende accu’s voor diverse apparaten, zoals laptops en stofzuigers.

Aanbod en soorten fietsaccu’s

Wanneer u een vervangende fietsaccu gaat kopen voor uw Brinckers of Stella fiets, dan is het belangrijk dat u een passend model kiest. Zo zijn er meerdere formaten Stella fietsaccu’s te koop, die bedoeld zijn voor verschillende typen elektrische fietsen. Daarnaast zijn er accu’s met 24 volt en accu’s met 36 volt. Een fietsaccu voor Brinckers fietsen zal standaard 36 volt zijn. Naast voltage is een belangrijk verschil ook de hoeveelheid Ampère-uur (Ah), dit is vergelijkbaar met de capaciteit van een benzinetank van een auto. Ampère-uur verwijst naar hoeveel kilometer u gemiddeld kun rijden met uw elektrische fiets. Dit is echter wel onderhevig aan de weersomstandigheden, type wegdek en in welke stand u fietst. Een boost-stand zal immers meer verbruiken dan de standaard-stand van uw elektrische fiets.

Bestel uw vervangende accu online

Weet u niet welke van de beschikbare accu’s geschikt is voor uw elektrische fiets? Vaak zijn de specificaties af te lezen van het informatielabel op de accu zelf. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met GM-accu, de accuspecialist. Zij hebben kundige adviseurs beschikbaar om samen met u te kijken welke fietsaccu het best is voor uw elektrische fiets. Maak een afspraak en bezoek de specialist. U kunt uw vervangende fietsaccu voor uw Brinckers of Stella fiets gemakkelijk online kopen. De accuspecialist heeft ruime voorraden beschikbaar waardoor uw nieuwe fietsaccu veelal snel geleverd kan worden. U kunt natuurlijk altijd de actuele voorraadinformatie bekijken alvorens u bestelt.