Laminaat, parket of samengestelde plaat

      Reacties uitgeschakeld voor Laminaat, parket of samengestelde plaat

huis te koop

Slijtvastheid

Als je een huisdier hebt dat krassen op je vloer kan maken, kies dan voor laminaatvloeren. Als u van plan bent om voorzichtig met de vloer om te gaan, loop er dan blootsvoets of op zachte pantoffels overheen en plaats een parket- of parketplank. De parketplaat werkt niet voor de keuken, badkamer en gang.

Onder de parket- en samengestelde planken zijn de meest duurzame en slijtvaste essen, wengé, walnoot, merbau, mahonie

Ontwerp

Glanzende glanzende vloer vergroot visueel de ruimte, “verhoogt” het plafond, ziet er meer ceremonieel uit. Geschikt voor woonkamers en hallen. De matte afwerking zonder reflecties is optimaal voor de slaapkamer.

Hoe kleiner het vloeroppervlak, hoe kleiner de planken moeten zijn en hoe kleiner de tekening.

Als u de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen en houten vloeren prettiger aanvoelen, kies dan voor parket of samengestelde planken.

Als u uw huis vele jaren aan het uitrusten bent en zeker weet dat u zich niet zult vervelen met het ontwerp van de vloer, koop dan parket of samengestelde planken. Maak je klaar om voor ze te zorgen.

Сonclusies

Als u van plan bent om dezelfde vloerbedekking in meerdere kamers te leggen, let dan op de strengere eisen aan de sterkte en vochtbestendigheid van het materiaal.

huis te koop sinaai

https://be.propenda.com