Finic focus design
Image default
Aanbiedingen

Personenvervoer van deBusSpecialist

U bent bij deBusSpecialist aan het juiste adres als u op zoek bent naar duurzaam én comfortabel personenvervoer. Wij staan voor iedereen klaar. Het maakt niet uit of u ons inhuurt voor een excursie, schoolreisje of een bedrijfsuitje, wij vinden het belangrijk om een zorgeloze busreis aan te bieden voor iedereen. Wij regelen alles van top tot teen voor u. Zo hoeft u zich niet druk te maken over hoe, wat en waar. Naast dat ons personenvervoer staat voor veiligheid en comfortabel, vinden wij het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere en duurzame wereld doordat wij groen rijden. Dit betekent dat wij zowel CO2-arm als CO2-beperkt rijden met onze bussen. 

Touringcar huren bij deBusSpecialist

Bij deBusSpecialist kunt u ervoor kiezen om een touringcar te huren. U kunt een touringcar huren voor bijvoorbeeld uw bedrijf als u graag een personeelsfeestje of bedrijfsuitje gepland wil plannen. Zo hoeft er ook niemand te letten op alcohol gebruik van de chauffeur van de touringcar is dan de Bob. Zo kan het écht een geslaagd feestje of uitje worden met al het personeel. Ook kunt u ervoor kiezen om een VIP touringcar te huren bij ons. Deze touringcar straalt extra klasse en luxe uit. U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfsnaam op de bus te laten plaatsen maar er zijn ook nog vele andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een bar, airco, een dvd-speler en nog veel meer. Alles om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. 

Limousine huren

Naast een touringcar kunt u er ook voor kiezen om een limousine bij ons te huren als u échte luxe wilt. U maakt veel indruk als u ergens aankomt met één van onze Lincoln stretch limousine van maar liefst negen meter lang. Onze limousines hebben de beste zitplekken zodat u heerlijk achterover kan leunen en uzelf kan laten vervoeren naar de plaats van bestemming. U krijgt de mogelijkheid om de meest nieuwe films te kijken op onze LCD schermen of om de lekkerste plaatjes te draaien via ons audiosysteem. Ook is de limousine uitgerust met een fijne sfeerverlichting om geheel tot rust te komen.