Finic focus design
Image default
Woning en Tuin

Praktische oplossing: een automatische deur

In bijna elke professionele omgeving worden automatische deuren gebruikt. Vreemd is dat niet, want ze zijn enorm praktisch. Bezoekers worden met een automatische deur warm onthaalt, ze zijn makkelijker, want ook als iemand de handen vol heeft is het passeren van de deur heel makkelijk. Ook voor minder validen is een automatische deur een uitkomst omdat ze zonder hulp van derden makkelijk naar binnen en buiten kunnen komen.

De automatische deur heeft geen deurklink die gebruikt hoeft te worden en is dus hygiënischer. Verder helpt de automatische deur de binnentemperatuur lekker constant te halen. Bovendien maakt een automatische deur een professionele indruk.

Praktisch, snel gemonteerd en betaalbaar

De professionele monteurs van www.automatischedeuren24.nl hebben al een paar decennia ervaring met alle soorten automatische deuren en hekken. Deze specialisten werken alleen met topmerken als Ditec en Erreka werken. Met deze merken heb je topkwaliteit. En omdat in grote aantallen ingekocht kan worden is de prijs een stuk lager dan je elders kwijt bent voor een automatische deur die minder goed is.

Door de lange ervaring (en regelmatige bijscholing) is het installeren van een automatische deur in één dag geregeld. Tegelijkertijd stellen ze, samen met u, een periodiek onderhoudsschema op. Als u dat wilt, tenminste, want bij Automatische Deuren 24 zit je nooit vast aan langlopende onderhoudscontracten.

Stil

Je zou het niet zeggen als je de robuuste en krachtige deuren ziet, maar de automatische deuren van Ditec en Erreka werken lekker geruisloos.

Veilig

De automatische deuren van automatischedeuren24.nl zijn erg veilig in het gebruik. Door een automatische deur te koppelen aan een toegangsreguleringssysteem komen onbevoegden niet binnen. Ook zijn ze inbraakwerend.

Bij brand werken de automatische deuren brandwerend. Tenzij je de noodknop gebruikt; daarmee open je in één keer alle automatische deuren op de vluchtroute, waardoor evacuatie bespoedigd wordt.

Verschillende automatische deuren

Welke automatische deur het beste is, hangt af van uw situatie. De een is het best geholpen met een schuifdeur,  voor de ander is een automatische draaideur geschikter. Wilt u eens sparren over uw situatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.