Finic focus design
Aanbiedingen

Style yourself; feestdagen editie!

Style yourself; feestdagen editie! 

De feestdagen komen er weer aan en dat brengt voor vele Nederlandse dames een hoop stress met zich mee. Welke gerechten zet je op tafel en sterker nog, wie nodig je uit om aan de tafel plaats te nemen? En als je daarin een keuze hebt gemaakt, dient er dan nog een tafelschikking te komen of laat je het op z’n beloop?! Zoveel om over na te denken… om over jouw kerstoutfit nog maar niet te spreken! Gelukkig zijn we er om je uit de brand te helpen en geven we je graag een paar knallende kerst-outfits mee! Lees met ons mee, go get your inspiration en voor je het weet heb je een zorg minder! 

 

Dress to impress

Ben jij het type ik-draag-jurkjes-met-feestjes-en-verder-niet? Het grootste gedeelte van de Nederlandse vrouw heeft dat met elkaar gemeen namelijk; niks geks aan dus! Maar kerst is dan wel dé uitgelezen kans om de jurk inderdaad uit de garderobe te halen en aan te trekken. Dit jaar kies je gewoon voor een strakke variant van de jurk, een die mooi aansluit om het lichaam. Bij die jurk kan je kiezen voor een paar mooie lange laarzen, en je stijlt de jurk met een oversized blazer; hip, hot and happening! Oh, en helemaal ready voor het kerstdiner! 

 

Tip: bij strakke jurken zijn onderjurken vaak een must, dit zodat de jurk niet tekent! 

 

Dames in pak

Eén ander klassieke én knappe outfit om je tijdens de feestdagen in te vertonen? Een dames pak! Ga voor een kerstige kleur, bijvoorbeeld donkergroen, bordeaux rood of iets met glim! Wil je liever een dames pak aanschaffen waarvan de drempel iets lager is om deze later nog te dragen? Dan kies je gewoon voor een zwarte, of misschien een donkerblauwe met krijtstreep; altijd mooi! Onder het pak draag je het liefst iets met pailletjes of een beetje sparkle, maar een strakke top doet het natuurlijk ook altijd goed! 

 

Het rokje; let’s go! 

Een andere alleskunner; een rokje! Qua populariteit terug van weggeweest en helemaal je van het. Hoe je deze het best kan stijlen? Koop een strak (kort) rokje, en trek hier een strakke top of juist oversized blouse overheen. Ook een outfit met een rokje maar je helemaal af door er een paar killer boots onder te knallen; klaar is kees! Christmas, get ready for you!   

 

https://www.sliponline.nl/