Finic focus design
Image default
Eten en drinken

Verse chips koop je in de winkel of maak je zelf

Het eerste chipje van Boerderij Chips werd gemaakt in 2004. Vervolgens is dit steeds groter en populairder geworden en nu kun je de overheerlijke chips in bijna alle supermarkten kopen! In heel Nederland wordt de verse chips van Boerderij Chips geleverd. Dus waar je ook woont; als je zin hebt in heerlijke chips, dan hoef je enkel even de deur uit om naar de supermarkt te lopen. Probeer nu een van de lekkere smaken verse chips!

Maak jouw chips van de beste aardappelen

Teel jij zelf aardappelen thuis en wil je eens iets anders hiermee doen? Begin met het maken van zelfgebakken chips! Niets is zo lekker als jouw eigen creaties eten nadat je een dag in de keuken hebt gestaan. Toch hoef je geen dag in de keuken te staan voor het bakken van chips. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en binnen een uur kun je klaar zijn en een hele bak vol hebben. Serveer jouw eigen verse chips op de verjaardag van jouw kind of gebruik ze om te eten in een heerlijke dip, die je ook zelf kunt maken! Heb je geen tijd om zelf chips te maken? Koop dan de overheerlijke chips van Boerderij Chips. Deze chips smaakt alsof je ze zelf net hebt gemaakt, omdat ze zo ontzettend vers zijn. Je kunt kiezen uit paprika, puur, ribbel zeezout en zeezout. Voor iedere chips liefhebber is er wel een zak chips die in de smaak valt.

Kruip op de bank met jouw favoriete chips en dips

Bij elke chips past een heerlijke zelfgemaakte dip. Boerderij Chips verkoopt naast verse chips ook nog een receptenboekje vol met de lekkerste dipsauzen. Dipsauzen gaan namelijk verder dan guacamole of salsa. Probeer de verse chips van Boerderij Chips eens met een dip van katenspek en bieslook! Wacht niet langer, koop de authentieke chips en kruip vanavond op de bank met een heerlijke bak vol lekkernijen.