Finic focus design
Image default
Eten en drinken

Exclusief dineren in Roosendaal

Als u op zoek bent naar een locatie om exclusief te dineren in Roosendaal, dan is Black Horse een uitstekende keuze. Black Horse is staat om zijn heerlijke gerechten en uitstekende service. Onze locatie kan 500 gasten ontvangen, verdeeld over drie zalen. Deze kunt u huren voor uw evenementen, zoals bruiloften, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten, waarbij u ook geniet van de lekkerste hapjes. De zalen zijn geschikt voor groepen van verschillende groottes en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Het restaurant biedt ook cateringdiensten aan voor uw evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten en drinken. U kunt hier niet alleen dineren, maar ook hapjes bestellen bij uw evenement in Roosendaal.

Uitgebreide menukaart om te dineren in Roosendaal

Black Horse heeft een uitgebreide menukaart om exclusief te dineren in Roosendaal. Wilt u genieten van een 3-gangenmenu of denkt u aan 6 of 7 gangen? Dit bedrijf biedt een breed scala aan gerechten, van vlees- en visgerechten tot vegetarische opties. Of u nu iets bijzonders te vieren heeft, of gewoon met vrienden of familie eens exclusief wilt dineren in Roosendaal, hier bent u altijd welkom. Wilt u een van de zalen huren voor een evenement? Dan kunt ook voldoende hapjes bestellen bij dit bedrijf in Roosendaal.

Hapjes bestellen bij uw evenement in Roosendaal

Organiseert u een evenement of feest? Dan kunt u bij Black Horse in Roosendaal ook meteen hapjes bestellen om het compleet te maken. Hun cateringservice zorgt voor bittergarnituur, salades, koude of warme buffetten en nog veel meer. Laat weten wat uw wensen zijn en zij zorgen dat u eenvoudig de juiste hapjes kunt bestellen voor uw feest in Roosendaal. Als u dus op zoek bent naar een locatie om te dineren of om een feest te vieren in Roosendaal, dan is Black Horse een uitstekende keuze. Ze hebben de juiste catering en zalen om het feest, evenement of diner tot een succes te brengen.