Finic focus design
Zakelijke dienstverlening

Werk prettig met de juiste regenoverall

Als uw medewerkers vaak buiten werken, bijvoorbeeld in de bouw, dan is het belangrijk dat men over de juiste werkkleding beschikt. U dient hier als werkgever voor te zorgen. Een goede regenoverall hoort dan bij de werkuitrusting. Uw medewerkers werken zo op een prettige manier. Men heeft zo geen last van de regen, en toch ademt de stof, zodat men niet oververhit raakt.

Dit zijn de eisen aan een goede regenoverall

Dat men moet werken in een goede regenoverall, dat is logisch, maar waar moet deze aan voldoen? Deze moet ten eerste natuurlijk goed beschermen tegen regen, hagel en sneeuw. Ook moet de overall uw medewerkers warm houden. De regenjas moet echter ook ademend zijn. Want ook bij warm weer kan het hard regenen. Dit gebeurt vanwege de klimaatverandering steeds vaker. Onder al deze weersomstandigheden is een regenoverall van Dolfing Druten B.V. ideaal. Hoe hard het ook regent, hagelt of sneeuwt, uw medewerkers werken altijd onder de juiste omstandigheden. Men adviseert u graag bij het aanschaffen van een regenoverall, zodat uw werknemers altijd met veel plezier aan het werk gaan, het hele jaar door, en bij alle weersomstandigheden. We bekijken natuurlijk de maten van uw medewerkers, maar ook naar het werk dat ze moeten uitvoeren en naar of zij bijvoorbeeld zittend of staand werk moeten uitvoeren.

De juiste regenoverall koopt u bij u in de buurt

Wilt u voor uw personeel ook zo’n goede regenoverall aanschaffen, zodat uw medewerkers altijd op een goede manier kunnen werken? U kunt de regenoverall van Dolfing Druten B.V. en andere werkkleding aanschaffen bij u in de buurt, bij dealers waar deze specialist bij is aangesloten. Deze dealers zitten in het hele land, dus ook bij u in de buurt. Bekijk de website van deze expert, om de dealer bij u in de buurt te ontdekken.

https://www.dolfing.nl/