Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

10.000 pallets nieuwe en gebruikte kartonnen dozen

Met 10.000 pallets nieuwe en gebruikte kartonnen dozen bent u voor dozen bij De Dozenhal aan het juiste adres. Verdeeld over 6 hallen zijn er zo’n 2.500 verschillende afmetingen direct uit voorraad leverbaar. Er zijn dus altijd wel passende kartonnen dozen voor uw bedrijf. Wilt u een doos in een niet-standaard afmeting? Dan kunt u een doos op maat laten maken. En natuurlijk is het mogelijk om uw kartonnen dozen te laten bedrukken.

2.500 verschillende afmetingen kartonnen dozen

Voor kartonnen dozen bent u bij De Dozenhal aan het juiste adres. Verdeeld over 6 hallen zijn er gemiddeld zo’n 2.500 verschillende afmetingen op voorraad. Er zijn dus altijd wel passende kartonnen dozen voor uw bedrijf. Door de grote voorraad kartonnen dozen is een snelle levering altijd mogelijk. En met het eigen transport van De Dozenhal kan vaak de volgende dag al geleverd worden.

Naast nieuw geproduceerde dozen beschikt De Dozenhal ook over gebruikte dozen en restant aanbiedingen. Deze gebruikte kartonnen dozen voldoen natuurlijk altijd aan de vereiste kwaliteit.

Behalve het verschil in afmeting zijn de kartonnen dozen er in verschillende diktes. Er zijn kartonnen dozen met een enkele golf en dozen met een dubbele golf. Een kartonnen doos met dubbele golf is extra stevig. 

Op maat gemaakte kartonnen dozen

Wilt u een doos in een niet-standaard afmeting? Dan kunt u heel eenvoudig dozen op maat bestellen door aan te geven welke doos u nodig heeft en in welk formaat. Daarnaast is er de mogelijkheid om handvatten toe te voegen aan uw doos.

U kunt u op maat gemaakte kartonnen dozen online bestellen. Op maat gemaakte dozen worden geleverd vanaf 10 stuks. En hoe meer dozen u bestelt, hoe lager de prijs per stuk is.

Kartonnen dozen laten bedrukken

Door uw bestelde kartonnen dozen te laten bedrukken worden deze dozen een visitekaartje van uw bedrijf. U kunt uw kartonnen dozen laten bedrukken met uw logo. Maar er is veel meer mogelijk, zoals bijvoorbeeld productcodes voor in het magazijn. Het laten bedrukken van uw kartonnen dozen werkt gemakkelijk. U stuurt uw bedrukking op en zij maken een drukproef in PDF-formaat voor u.