Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

Optimaal dag- en nachtzicht met een achteruitrijcamera

’s Avonds moet jij nog laat de weg op met de vrachtwagen, omdat het dan aanzienlijk rustiger is op de weg. Echter, door het donker vind jij het lastig om te zien wat er zich precies afspeelt op de weg en ook word je soms beperkt in het zicht. De dode hoek maakt het namelijk ingewikkeld om te zien of en welke auto’s er achter jouw wagen rijden en als zij jou inhalen, heb je niet direct door dat ze dicht langs de vrachtwagen verplaatsen. Hoewel het niet alleen erg vervelend is voor jou als bestuurder, is het ook nog eens hartstikke gevaarlijk om zo onverantwoordelijk op de weg te rijden! Garandeer dus verkeersveiligheid en voertuigveiligheid voor jezelf en jouw medeweggebruikers met de geavanceerde achteruitrijcamera’s van zichtexpert in het verkeer: Van Zwitserland.

Een achteruitrijcamera biedt grote voordelen voor iedere bestuurder, die beperkt wordt in het zicht door de afmetingen van zijn of haar voertuig. Denk hierbij dus niet alleen maar aan vrachtwagenchauffeurs, maar ook aan bestelbusbestuurders en ambulancerijders. Beperkt zicht kan onoverzienbare gevolgen veroorzaken, zoals het veroorzaken van ongelukken, stilstand op de weg of schade aan meerdere voertuigen. De achteruitrijcamera zorgt ervoor dat jij deze gevolgen kan voorkomen, omdat jij eenvoudig kan manoeuvreren op de weg met dit hulpmiddel. Daarnaast kun jij hierdoor nóg makkelijker een aanhanger koppelen aan de trekhaak van jouw voertuig en heeft het donker geen invloed meer op jouw zicht. De ledlampen, die in de camera gemonteerd zijn, bieden jou namelijk optimaal nachtzicht!

Klinkt de achteruitrijcamera als een onmisbare koop voor het verbeteren van jouw zicht in het verkeer? Kies dan voor een volledige achteruitrijcamera set voor het complete pakket. Je kan de achteruitrijcamera set kopen op de website van Van Zwitserland, waar je ook om een persoonlijk advies kan vragen van de specialisten van deze zichtexpert.

https://www.vanzwitserland.nl/