Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

Wat is Schiphol Valet Parking?

Je zult het vast wel hebben meegemaakt dat je op een luchthaven wilt parkeren, en je zo ver moet lopen naar de vertrekhal. Met een zware bagage en een race tegen de tijd, is het niet altijd fijn om in die situatie te zijn. Schiphol heeft daarvoor een oplossing bedacht: P6 Valet Parking. Maar wat maakt dit makkelijker voor de klant?

Hoe werkt het?

Bij Schiphol Valet Parking staat je auto aan de overkant van de terminals. Bij aankomst parkeer je de auto, geef je de sleutels af aan een van de medewerkers en verder heb je geen terugkijken. De wagen wordt voor je geparkeerd. Voor de rest moet je nog maar 2 minuten lopen naar de vertrekhal. Bij terugkomst mag je je auto en sleutel terug verwachten op locatie. Je hoeft dus wederom niet zo ver te lopen. De vluchten worden allemaal ook gemonitord, dus ingeval van een vertraging zal je auto nog steeds ready staan bij aankomst.

Je hoeft je niet druk te maken dat je auto gebruikt wordt tijdens je afwezigheid. Er mag en zal niet meer dan 12 KM op je auto erbij staan bij terugkomst. De auto’s worden middels GPS systemen in de gaten gehouden en ook de snelheid waarmee het gereden werd zal in de gaten worden gehouden.

Voor het gebruik van de P6 Valet Parking bij Schiphol, dien je online te boeken. De kosten zullen dan bepaald worden. Hoe eerder je boekt, hoe lager de kosten. Alle extra kosten worden bij terugkomst betaald (als je bv. later terugkomt dan gepland). Boek dus op tijd.

https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/p6-valet-parking-schiphol/