Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

In luxe naar een locatie naar keuze

 

De kortste oplossing naar het ervaren van dat beetje extra luxe is door u een rit in een taxi te gunnen. Niet iedereen neemt de taxi; men neemt vaak het openbaar vervoer, omdat wordt gedacht dat het vrij prijzig is. Toch is dit zeker niet het geval. Bij Taxi Centrale Leiden, de taxi van Warmond, kunt u zich tegen een vast tarief laten brengen en/of ophalen. Bekijk de mogelijkheden via de link hierboven, of lees hieronder verder.

Over Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden wilt dat het voor iedereen betaalbaar is om zich voor een dag – of slechts voor een uurtje – koning te wanen. Wanneer u zich laat vervoeren door één van onze taxi’s, ervaart u een stukje luxe die het openbaar vervoer niet kan bieden. En dit tegen een zeer voordelig tarief. Wij bieden deze luxe aan de hand van twee pijlers: onze taxichauffeurs en onze voertuigen.

Onze taxichauffeurs

Wanneer u arriveert op locatie, arriveert u in stijl. Onze taxichauffeurs dragen hieraan bij. Dit bereiken zij door hun voorkomen, welbespraaktheid, discretie en spontaniteit. Wanneer u zich laat vervoeren door onze taxichauffeurs, weet u zeker dat u wordt vervoerd door een echte professional.

Onze voertuigen

Wanneer u zich laat vervoeren van of naar Warmond in één van onze voertuigen, weet u zeker dat u plaatsneemt in een luxe taxi. Onze voertuigen worden aan meer kwaliteitseisen onderworpen dat alleen de jaarlijkse APK. Denk hierbij aan een ruime achterbank, een opgepoetste wagen en een motor die loopt als een zonnetje.

Bespreek de mogelijkheden bij ons taxibedrijf uit Warmond

De mogelijkheden bij ons taxibedrijf uit Warmond gaan verder dan alleen representatieve chauffeurs, luxe taxi’s en voordelige tarieven. Wij bieden namelijk voor elke gelegenheid passend vervoer. Wenst u meer te weten te komen over de mogelijkheden bij ons taxibedrijf? Neem contact met ons op via bovenstaande link, of reserveer direct!