Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

AGM scooters kopen online

Als je denkt op de weg een Vespa te zien rijden kan dat best wel eens één van die AGM scooters zijn. Bijvoorbeeld de AGM VX50, die lijkt wel heel erg op de Vespa 946. Toch zijn AGM scooters niet hetzelfde als het bekende Italiaanse scootermerk. Je ziet misschien niet meteen verschil aan het model, je ziet het verschil wel in de prijs! AGM scooters zijn een stuk goedkoper, hoe is het mogelijk dat de AGM VX50 zoveel goedkoper is dan de Vespa, en zijn er ook nadelen aan?

 

Enjoy Life, Ride AGM scooters!

Dat is de slogan van AGM scooters, een merk dat budget scooters maakt met een retro look. Net als andere budget merken laat het ontwerp team van AGM scooters zich inspireren door klassieke modellen van Italiaanse makelij. De AGM VX50 behoort tot de meest populaire modellen van dit merk. De kwaliteit van de onderdelen en de constructie kan niet tippen aan de duurdere Vespa modellen, maar de prijs/kwaliteitsverhouding maakt veel goed. Met een goedkopere scooter zul je wel af en toe wat onderhoud moeten plegen, gelukkig zijn vrijwel alle onderdelen van de AGM VX50 te koop via de webwinkel.

 

AGM scooter accessoires

Denk bijvoorbeeld aan een windkap. Die zit standaard zit niet op de AGM VX50 maar je kunt daar wel een windscherm voor bestellen. Een lage of een hogere variant. Daarmee heb je veel minder last van weer, wind en rondvliegende insecten.

 

Goede remmen zijn uiteraard zeer belangrijk op een scooter. Als jouw AGM VX50 toe is aan nieuwe remschijven kun je die direct bestellen. Zorg dat je altijd veilig de weg op kunt!

 

Verlichting wil nog wel eens defect raken, ook bij AGM scooters. Je kunt voor diverse modellen voor- en achterlichten bestellen ter vervanging van de originele onderdelen. De meeste onderdelen voor de AGM VX50 zijn ook te monteren op de AGM VX50s.

 

Als je de volgende keer denkt een nieuwe Vespa scooter te zien kijk dan nog eens goed, misschien is het wel één van die AGM scooters. Als jij al rijdt op een AGM scooter kun je gerust zijn dat er volop onderdelen te bestellen zijn!