Finic focus design
Eten en drinken

Geniet van een BBQ met mals vlees van de online slager

Als u vlees wilt kopen voor op de BBQ, maar geen zin heeft om de deur uit te gaan, kunt u dit ook heel eenvoudig online bestellen. Bij Vleespakketje.nl bijvoorbeeld. Je hebt in de webshop van deze online slagerij de keuze uit een breed assortiment aan vlees van de kip, het varken en het rund. Hierdoor is er altijd wel een heerlijk stuk vlees voor op de barbecue te vinden. Ook kunt u eenvoudig zelf een barbecuepakket samenstellen. Bestel bijvoorbeeld een paar shaslicks, hamburgers en schouderkarbonades. Ook spareribs en speklappen zij perfect te bereiden op de barbecue.

De lekkerste pulled pork en andere vleessoorten voor op de barbecue

Wat tegenwoordig ook erg populair vlees is om online te bestellen en op de BBQ te bereiden, is pulled pork. Hiervoor bestelt u een stuk procureurvlees van een paar kilo. Dit bereidt u op de barbecue, waarna u er pulled pork van kunt maken. Dit is heerlijk als extra op een broodje hamburger, maar kunt u bijvoorbeeld ook goed in een wrap verwerken. Ook dit vlees voor op de BBQ bestelt u eenvoudig online bij Vleespakketje.nl. Al het vlees dat u bestelt, kunt u diepgevroren of vers laten leveren. Zo bepaalt u zelf of u het meteen gaat bereiden of liever eerst thuis invriest.

Vraag om advies over de bereidingswijze

Kunt u wel wat advies gebruiken bij het kiezen van vlees voor op de BBQ, dan staat deze online slager ook graag voor u klaar. Wanneer u telefonisch contact met hen opneemt, vertellen ze u graag meer over de verschillende soorten barbecuevlees. Hierbij kunnen ze u ook uitstekend adviseren over de bereidingswagen. Daarnaast beantwoorden ze uiteraard al uw vragen. Als u al wel precies weet wat u wilt bestellen, dan plaatst u uw bestelling eenvoudig online. Doet u dit voor 18.00 uur? Dan wordt het vlees vaak dezelfde dag nog verzonden.

https://www.vleespakketje.nl/