Finic focus design
Image default
Eten en drinken

Zet heerlijk malse tournedos op tafel

Als u een mals stuk vlees op tafel wilt zetten en dit graag combineert met een lekker sausje, kiest u het best voor een tournedos. Dit vlees heeft van zichzelf geen sterke smaak, waardoor u het met allerlei sauzen kunt combineren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan klassiekers als peperroomsaus of champignonroomsaus. Uiteraard kunt u er ook andere sauzen bij eten en passen er uiteenlopende bijgerechten bij. De tournedos past dan ook bij uiteenlopende maaltijden. Zeker wanneer u voor kwaliteitsvlees van een slager als Beef & Steak kiest. Bij deze slager bent u namelijk verzekerd van topkwaliteit vlees dat ontzettend vers is.

Keuze uit een ruim aanbod aan vleessoorten bij een slager die goede service verleent

De versheid en kwaliteit zijn niet de enige redenen om uw tournedos bij Beef & Steak te kopen. Bij deze online slager profiteert u van veel meer voordelen. U kiest er bijvoorbeeld uit een breed scala aan vleessoorten, waardoor u er voor elke gelegenheid het perfecte stuk vlees vindt. Daarnaast hoeft u niet eens de deur uit om het vlees te bestellen. U doet dit namelijk eenvoudig online. Wanneer u uw bestelling voor 16.15 uur plaatst, wordt het vlees zelfs de volgende dag al geleverd. U hoeft dus niet lang op uw bestelling te wachten. Komt die dag niet zo goed uit als leverdatum? Dan kiest u eenvoudig een andere datum uit die u wel schikt.

Bekijk het aanbod online en bestel direct

Als u een slager zoekt die kwaliteit én goede service levert, bestelt u uw tournedos en ander vlees het best bij Beef & Steak. Bekijk het uitgebreide aanbod van deze slager online en plaats uw bestelling eenvoudig en snel. Het loont zich om alles wat u nodig heeft in één keer te bestellen. Bij besteding vanaf € 60,- profiteert u namelijk van kosteloze verzending. Zo geniet u van nog meer voordeel.

https://beefensteak.nl/