Haal diep adem met Buteyko

      Reacties uitgeschakeld voor Haal diep adem met Buteyko

Bent u op zoek naar een goede buteyko therapie centrum? Heeft u moeite met ademhalen? Heeft u het idee dat u een gezonde ademhaling mist? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres. Met buteyko leert u opnieuw adem te halen op een manier die u het beste dient.Verrassend veel mensen hebben moeite met hun ademhaling zonder dat ze het weten, veel mensen zijn in feite in een constante staat van hyperventilatie en dit heeft veel nare gevolgen voor lichaam en geest. Met Buteyko leert u dit weer onder controle te krijgen en u zult u ongetwijfeld veel beter voelen na de Buteyko therapie. Met buteyko technieken zult u meer energie hebben, minder snel gestrest zijn en u beter kunnen concentreren daarom raden wij buteyko een ieder aan omdat iedereen baat heeft bij een regelmatige en kalme ademhaling.

Veel mensen weten het niet

Veel mensen zijn onwetend over het feit dat ze niet goed ademhalen, in feite zijn ze, zoals dokter Buteyko in de jaren ’50 ontdekte, in een constante staat van hyperventilatie. Dit kan zonder dat u het weet grote gevolgen hebben voor uw gezondheid zowel op de korte termijn als de lange termijn. U kunt zich vermoeid voelen, gestrest, angstig en niet goed kunnen concentreren met een op hol geslagen ademhaling maar ook voor uw lichaam heeft het op den duur grote gevolgen die niet te overzien zijn. Wij denken dat veel mensen hier last van hebben zonder dat ze het weten en daarom raden wij u aan om buteyko te proberen. Zelfs als u wellicht niet zo een probleem denkt te hebben met uw ademhaling is buteyko ongetwijfeld goed voor uw welzijn!

Klachten op lange en korte termijn

Door hyperventilatie kunt u veel klachten krijgen zoals hoofdpijn, kortademigheid, duizeligheid en vermoeidheid. Waarvan stress grotendeels de boosdoener is.