Finic focus design
Huishoudelijk

Knusse omgeving realiseren met een gas tafelhaard?

Vrijwel iedereen kan ervan genieten om de tuin gezellig en knus te maken. Van een vuurkorf tot aan een gas tafelhaard vind je terug in de tuinen. Maar je wilt er wel rekening mee houden dat je meedenkt met het milieu nietwaar? Kies dan voor een Tenderflame tafelhaard! De ontbranding van een Tenderflame haard is een stuk veiliger. Daarnaast is het ook milieuvriendelijker! Kortom, de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een tafelhaard van Tenderflame. 

Is een tafelhaard schadelijk voor je gezondheid? 

Je hebt de keuze gemaakt om een tafelhaard aan te schaffen. De hoogste tijd om op het internet te speuren naar een interessant exemplaar wat bij je past. Neem maar eens een kijkje op de website van Knuslifestyle.nl. Hier vind je niet alleen diverse soorten, ook profiteer je van scherpe prijzen! 

Deze tafelhaarden worden gevuld met Tenderfuel. Daarnaast zijn deze haarden 100% veilig doordat er gebruik gemaakt wordt van een ijzeren lont. Doordat het veilig te gebruiken is kan je het zowel binnen als buiten neerzetten. Dit wil zeggen dat het dus niet schadelijk is en dat je het overal neer kunt zetten waar je dit wenst. Wil jij graag ook genieten van een tafelhaard in jouw eigen tuin of woning? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog jouw eigen tafelhaard! Let er wel op dat je de juiste brandstof gebruikt want alleen dan brandt het op de juiste manier!

https://knuslifestyle.nl/product-categorie/gezellig-in-huis/tafelhaarden/