Finic focus design
Image default
Huishoudelijk

Wil je Een meubelrestauratie uitvoeren?

U heeft een antiek of minder oud meubel te restaureren, conserveren of repareren. Onze expertise op het gebied van volledige of gedeeltelijke meubelrestauratie van antieke meubelen garandeert dat u weer jarenlang plezier van uw meubel heeft.

Over ons

Wij verrichten al meer dan 30 jaar lang ,meubelrestauratie, Ambachtelijke houtbewerking, Conservering van meubelen, Restauratie van houten objecten en we zijn gespecialiseerd in Politoeren en oude afwerkingen. Of het nu gaat om een gebroken leuning van uw stoel of een complete meubelrestauratie van een kast zodat hij niet alleen mooi maar ook weer functioneel is. Zodat dat je het meubel weer goed kunt gebruiken en je niet bang hoeft te zijn dat het servies er doorzakt of de deuren er uit vallen. Maar ook opdat de lades weer lekker lopen. Er wordt natuurlijk naar alles gekeken en niet alleen naar het uiterlijk, daardoor kom je later niet voor verrassingen te staan. Meubelrestauratie is een vak apart en wij zijn daar erg goed in.

Technieken bij meubelrestauratie

Er zijn talloze oplossingen en technieken mogelijk zowel authentieke  als van deze tijd. Bij restauratie wordt vaak gebruik gemaakt van de originele materialen. Er wordt hier rekening gehouden met originaliteit en  is waakzaam het antieke meubel “niet over te restaureren”. Vraag gerust om advies voor de juiste behandeling voor uw meubel. U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte waarna u het  restauratieadvies in combinatie met uw wensen krijgt. Is dit akkoord dan plannen we de meubelrestauratie. Het vervoer van uw meubel is zelf te regelen maar u kunt ook gebruik maken van mijn professionele transporteurs die uw meubel veilig en verzekerd voor u kunnen vervoeren. Bezichtigingen kunnen zowel aan huis als aan het atelier gebeuren. Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de kosten voor uw meubelrestauratie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.