Finic focus design
Image default
Huishoudelijk

Meer sfeer in je huis of op kantoor met raamfolie

De raambedekking die je in huis toepast doet een hoop voor de uitstraling van je woning. Dat geldt overigens ook voor je kantoorpand. Gordijnen of jaloezieën worden vaak gebruikt maar deze hebben ook weer zo hun nadelen. Ze houden stof vast en nemen plek in op de vensterbank. Er is ook een andere optie. Squid raamfolie is de nieuwste ontwikkeling in volwaardige raambedekking. Ontdek de voordelen in dit artikel.

Squid raamfolie, de nieuwste ontwikkeling in volwaardige raambedekking

Raamfolie bestaat al langer. Vaak is het ondoorzichtig maar laat het wel daglicht door. Maar het is vaak ook lastig aan te brengen zonder dat je luchtbellen in de folie krijgt. Bovendien ziet veel raamfolie er niet heel mooi uit en is het vooral praktisch. Maar dat is helemaal veranderd met de komst van Squid raamfolie. Deze folie is gemaakt van textiel en ziet er daarom veel luxer uit. Dankzij dit materiaal kan het ook in veel verschillende kleuren gemaakt worden. Zo vind je altijd de kleur die past bij je interieur.

Grote ramen, veel daglicht en toch privacy?

Het kan! Gewoon een kwestie van de juiste raamfolie uitzoeken. Kantoorpanden hebben vaak grote ramen zodat er zoveel mogelijk daglicht binnen kan komen. Dat is goed voor de gezondheid en de gemoedstoestand van werknemers. Maar al dat glas kan ook al snel klinisch en ongezellig overkomen. Om nog maar te zwijgen over het gebrek aan privacy.

Met privacy folie zorg je voor meer privacy en maak je grote, open ruimtes wat knusser. Wil je dit ruimtelijke gevoel juist behouden? Werk dan met one way vision folie. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier maar langs één kant doorheen kijken. Wil je een ruimte, zoals een opslag, volledig afsluiten? Gebruik dan ondoorzichtige witte of zwarte verduisteringsfolie.