Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Lipblush

Lipblush 

Permanente lipblush

Het valt niet te ontkennen dat mooie lippen een belangrijk aandachtspunt zijn. Hoewel we niet allemaal van nature gezegend zijn met prachtig sensuele lippen, biedt cosmetische liptattoo-make-up verbluffende verbeteringen aan hun algehele vorm en kleur.
Vooral ouder wordende lippen hebben de neiging hun jeugdige uiterlijk te verliezen wanneer de natuurlijke liplijn vermindert en vervaging optreedt. Semi-permanente lip blush procedures zijn de perfecte, langdurige oplossing voor het herstellen van verloren lipcontour en kleur en het corrigeren van asymmetrieën.

3 verschillende procedures voor het lipgebied

Full Lips Color – De meest natuurlijke en uniforme resultaten kunnen worden bereikt met de ‘full lip’-techniek, vergelijkbaar met het uiterlijk van lippenstift. Het wordt ook wel ‘full lips blush’ genoemd vanwege de zachtere effecten die worden bereikt.

Lip Liner – Alleen de ‘lipline’ is perfect voor mensen met een mooie volle lip met een natuurlijke kleurrijke gloed, maar die gewoon een meer definitieve vorm nodig hebben of om licht asymmetrische liplijnproblemen te corrigeren.

Lip Blush – ‘lip blush’ is een geweldig techniek voor vrouwen die de vorm opnieuw moeten definiëren en een beetje kleur willen mengen voor die glans en gaan kijken! Kleurkeuzes zijn onbeperkt en variëren van superzachte lichtere tinten tot de meest levendige tinten. Perfect gevormde lippen verjongen, verbeteren en verfraaien je gezicht op elke leeftijd, waardoor traditionele cosmetica overbodig wordt.

Permanente make-up informatie

De term permanent ( PMU ) is hier wat misplaats. Het resultaat blijft 2 tot 4 jaar, afhanklijk per persoon. Een jaarlijkse of tot 2-jaarlijkse bijwerking wordt aangeraden voor wie vaak last heeft van droge lippen, koortsbalasjes, velletjes, of wanneer de kleur licht tot nude werd gebruikt.

Meestal zijn er twee behandelingen nodig waarvan de eerste start met een intake gesprek. Daar wordt de vorm, de kleur, het behandel- en genezingsproces besproken. Een medische vragenlijst worst overlopen.
NA de eerste behandeling is het normaal dat de lippen er gezwollen en fel gekleurd uitzien. Dit trekt gelukkig wel bij. Het eindresultaat mag je na acht weken verwachten.
Wie dat wenst kan een nabehandeling boeken om de perfectie te bereiken en een langer resultaat te verkrijgen.

Meer informatie kun je hier lezen KLIK HIER .

https://droomwimpers.nl/lipblush/