Finic focus design
Vakantie

Laat een prefab vakantiewoning bouwen

Betaalbare woningen zijn momenteel erg schaars. Het is daarom zeker een mogelijkheid om te kijken naar een houten prefab chalet. Deze kan ook zeker als vakantiehuis worden gebruikt. Wist je dat het mogelijk is om bij Boekhome een prefab vakantiewoning te realiseren? Maak gebruik van dit snelle proces en de relatief lage bouwkosten. Wie weet zit jij dan binnenkort wel gezellig in je prefab chalet en kom je weer helemaal tot rust.

Waarom een chalet van Boekhome?

Naast dat de chalets relatief lage bouwkosten hebben brengen ze ook nog een ander voordelen met zich mee. Vanwege de manier waarop deze chalets zijn ontwikkeld hebben ze een zeer laag energieverbruik. Dit komt onder andere door het hout dat gebruikt is bij het ontwerp. Door het hout blijft de warmte langer en beter tussen de muren zitten. Zo wordt ervoor gezorgd dat het langer warm blijft en er niet voortdurend gestookt moet worden. Dit merk je ook zeker terug in de portemonnee!

Als je een prefab woning wilt kopen komt er eerst een gesprek. In dit gesprek worden de wensen en behoeften besproken. Er is keuze tussen twee verschillende chalets, maar het is mogelijk om maatwerk te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen die worden gebruikt.

Een vakantiewoning kan anders zijn dan een woning die je ook werkelijk gaat bewonen. Het is daarom mogelijk om de indeling aan te passen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw vakantiewoning? Neem dan eens contact op met Boekhome. Dit bedrijf helpt je graag verder met een betaalbare woning!