Finic focus design
Vakantie

Geniet met het hele gezin op een camping aan een meer in Tsjechië

Wat is er nu leuker dan plannen maken voor de volgende vakantie. Als je nog niet weet waar je komende zomer naartoe wilt dan is een camping aan een meer in Tsjechië misschien een idee. Tsjechië wint snel aan populariteit als vakantiebestemming. Het is een vriendelijk en gastvrij land. Je treft er fraaie natuur en gezellige dorpen en steden waar je kunt winkelen of genieten van een goede maaltijd in één van de restaurants. Tsjechië is prima bereikbaar met de auto. Als je kiest voor een camping net over de grens met Duitsland dan is het zelfs haalbaar om in een dag naar je camping te rijden.

Een camping voor jong en oud

Als je met het gezin op vakantie gaat, dan wil je een camping aan een meer in Tsjechië waar het ook voor de kinderen leuk is. Ze kunnen spelen en zwemmen in het meer, maar op de camping moet natuurlijk ook het nodige te doen zijn. Boek je een verblijf op Camping De Regenboog dan zit dat wel goed. Het animatieteam organiseert in het hoogseizoen elke dag leuke activiteiten, van spelletjesmiddagen tot een voetbalwedstrijd en een gezellige barbecue. Ook worden er excursies georganiseerd naar locaties in de omgeving en ook naar de Tsjechische hoofdstad Praag. Deze stad heeft qua cultuur veel te bieden en je kunt er heerlijk rondwandelen in het oude centrum.

Je verblijf op de camping online boeken

Als Camping De Regenboog je aanspreekt dan kun je nu direct je verblijf voor komende zomer boeken op deze fraaie camping aan een meer in Šluknov, Tsjechië. Dat doe je via het online reserveringssysteem. Op de website vind je ook uitgebreide informatie over de faciliteiten. Alle campingplaatsen hebben een aansluiting voor elektriciteit. Er zijn voldoende toiletten en douches en er is de mogelijkheid om een was te draaien of je baby te verzorgen. Daarnaast biedt de camping verschillende sportfaciliteiten voor jong en oud.

https://www.campingregenboog.nl/home/