Rijexamen in Nootdorp

      Reacties uitgeschakeld voor Rijexamen in Nootdorp

Wat gebeurt er wanneer jij zakt voor je rijexamen bij rijschool Nootdorp?

Het kan iedereen overkomen dat de eerste keer zakt voor jouw rijexamen, en het is ook helemaal geen ramp. Maar het is wel belangrijk dat je direct actie onderneemt zodat je toch nog redelijk snel je rijbewijs haalt.

Als eerste wil je meteen jouw herexamen plannen, dit kan vanaf minimaal twee weken maar het kan ook vijf weken duren. Je wilt ook meteen een of enkele rijlessen Nootdorp inplannen.

Waarschijnlijk heb je na het examen de fouten besproken met de examinator, en krijg je ook nog het uitslagformulier gemaild, met het advies wat je hieruit kunt halen moet je aan de slag. Dit moet je bespreken met je rijinstructeur tijdens de rijlessen en hieraan werken zodat je de volgende keer wel slaagt samen met je Rijschool Nootdorp.

Wat moet je meenemen naar een herexamen?

Het is de eerste keer dus niet zo goed gegaan, maar deze keer wil je wel slagen, dan moet je de volgende items sowieso al niet vergeten.

Je moet uiteraard een geldig legitimatiebewijs meenemen om jezelf te kunnen legitimeren, wanneer je dit bij hebt kun je geen herexamen doen. Ook moet jij jouw oproepkaart voor het herexamen bij hebben, net zoals je bij het eerste examen moest.

Als laatste moet je weer een zelfreflectieformulier invullen en die meenemen om aan de examinator te geven. Deze moet je weer naar volle waarheid invullen en na het examen zullen jullie deze nog bespreken, maar hij telt niet mee voor de uitslag.

Laat tijdens je rijexamen alles zien wat je geleerd hebt zowel als bij je rijlessen als bij je theoriecursus Den Haag.

 

http://drivercompany.nl/rijschool-nootdorp/