Finic focus design
Image default
Recreation / Motorcycles

Een scooter leasen als je krap bij kas zit

Een scooter leasen bij Polderscooter is voor mij nu echt een uitkomst. Ik zit momenteel wat krap bij kas, waardoor ik de aanschaf van een nieuwe scooter even echt niet zie zitten. Mijn oude scooter was niet meer te redden. Het was al een ouwetje, had behoorlijk wat mankementen en de reparatiekosten rezen de pan uit. Dus ik zat even zonder vervoer. Als tijdelijke oplossing heb ik besloten met het openbaar vervoer naar mijn werk te gaan. Maar al na enkele dagen wist ik dat dit niks voor mij was. Ik voelde me te afhankelijk en ik moest altijd rekening houden met eventuele vertragingen of zelfs het missen van de aansluitingen. Omdat ik tijdelijk krap bij kas zit en ik dus echt eigen vervoer nodig had, was een scooter leasen de ideale oplossing voor mij.

Een nieuwe of gebruikte scooter leasen?

Een nieuwe scooter leasen heeft mijn voorkeur. Een tweedehands scooter leasen kan ook wel, maar ik denk uiteindelijk meer geld kwijt te zijn aan het onderhoud. Je zult net zien dat er na de beperkte garantie iets stuk gaat of vervangen moet worden. Bij een nieuwe scooter verwacht ik dat natuurlijk niet. Mocht het onverhoopt wel zo zijn, omdat ik de pech heb een zogenaamd ‘maandagmorgen’ product te kopen, dan is er gelukkig altijd nog sprake van een aanzienlijke garantieperiode.

Een scooter leasen gaat heel eenvoudig

Mijn nieuwe scooter leasen, lukte makkelijk en snel bij Polderscooter. Op hun website staat een overzicht van de nieuwe scooters die je kunt leasen. Ik heb het formulier dat op de website staat, ingevuld, vervolgens kreeg ik een offerte voor de lease van de scooter van mijn voorkeur geheel vrijblijvend thuis gestuurd. Ik moest een aantal documenten verzamelen en samen met de door mij getekende offerte terug sturen. Vervolgens werd mijn nieuwe scooter op mijn naam gezet. En binnen een week was alles al geregeld. En nu geniet ik gelukkig alweer een tijdje van het heerlijke scootergevoel. Ik kan nu weer gaan en staan waar ik wil, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Hierdoor voel ik me ondanks mijn verplichtingen op mijn werk, lekker vrij.