Finic focus design
Image default
Meubels

Welke merken zijn in 2022 populair voor je interieur?

Met je interieur kun je eigenlijk alle kanten op, donkere kleuren met lichte details, of juist alles heel licht en donkere accenten, het is maar net wat jij mooi vindt. Gelukkig heeft iedereen een eigen smaak en zijn er meer dan genoeg merken waar je naar kunt kijken. Het bedrijf Plaisier en hun merken kan je heel goed helpen om wat moois te maken van jouw interieur. Het zal hoe dan ook aan je wensen voldoen, maar het is verstandig om even de tijd te nemen om na te gaan wat er in 2022 populair is binnen je interieur.

Woontrends 2022, de kleuren

Het jaar 2022 staat weer voor de deur, een nieuw begin en dan zijn er ook weer nieuwe woontrends op het gebied van kleuren. De focus ligt in 2022 met name op eenvoudige en bekende kleuren en dat wordt dan op een bijzondere manier met elkaar gecombineerd. Je gaat bijvoorbeeld contrasten opzoeken, maar ook ga je heldere kleuren gecombineerd zien met verwassen nuances bijvoorbeeld. Het klinkt allemaal heel bijzonder en verrassend en dat is het ook, maar het is wel uniek en prachtig om toe te passen in je eigen woning.

De kleuren kun je terugzien op de muren, maar ook in het interieur zelf en in de decoratie. Welke trends zijn er zoal? Dit lichten we toe:

  • Colour blocking to the max. Wie wil het leven nou niet vieren? Je wil de vrijheid vieren en dat je weer met mensen samen mag en kan zijn. Vrolijkheid kun je ook eenvoudig toevoegen aan je eigen interieur en dat ga je toch ook doen? Denk hierbij aan kleuren en nog veel meer kleuren! Je zou de muren eens verschillende kleuren kunnen geven. De meubels kunnen allemaal een eigen kleur krijgen en misschien wel de bank in een erg opvallende kleur. Het kan en mag allemaal en qua kleuren kun je dan denken aan mintgroen, geel, rood, groen en roze.
  • Nog een andere trend zijn de frisse kleuren voor 2022. Diverse blauwtinten zullen al snel de overhand krijgen in dit mooie nieuwe jaar. Het zijn dan vooral de kleuren die geïnspireerd zijn op frisse lucht van buiten. Combineer alles lekker met elkaar en ga eens los!  

Merken en kleur

Veel merken staan bekend om de mooie items die ze maken en de mooie kleurstijlen. De merken die in 2022 populair zijn bepaal jij helemaal zelf! Je richt je interieur namelijk in met de merken die voor jou fijn aanvoelen en waar jij gelukkig van wordt. Sta er daarom bij stil wat jij mooi vindt en ga dan op zoek naar de mooiste merken voor jouw interieur van 2022! Durf eens wat verder te kijken en neem een kijkje op plaisierinterieur.nl  . Plaisier interieur is groots in design en interieuradvies, meer dan 120 jaar ervaring en altijd klaar om jou te voorzien van deskundig interieuradvies.

https://www.plaisierinterieur.nl/