Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kraaienpootjes met botox te bestrijden

Er zijn tal van huidproblemen en schoonheid probleempjes te bedenken. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook evenzoveel oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan kraaienpootjes: botox is hier dé geschikte oplossing voor. Bent u woonachtig in Blaricum op regio en wilt u van die vervelende kraaienpootjes af, dan dient u vooral eens binnen te lopen bij kliniek de Medici. U laat uw kraaienpootjes achter bij de kliniek en krijgt een gladdere, mooiere huid in ruil. Behalve kraaienpootjes met botox laten bestrijden, kunt u hier ook voor andere kwaaltjes terecht. Bij de kliniek worden veelal injectables en peelings gebruikt. Er wordt veel waarde gehecht aan zorgvuldige begeleiding en op maat gemaakt advies. Een patiënt mag rekenen op passend advies. Er wordt niets aangesmeerd, er wordt uitsluitend te woord gestaan voor advies. Kraaienpootjes worden met botox tot onschuldige en vriendelijk ogende lachrimpels gereduceerd.

Verschillende peelings en injectables

Bij kliniek de Medici worden zowel injectables (inspuitbare middeltjes) als peelings gebruikt, met als doel mensen zich jong en mooi te laten voelen. Kraaienpootjes worden met botox vakkundig weggewerkt. Er zijn nog andere injectables die rimpels en lijntjes behandelen. Deze restaureren de elasticiteit en het volume in het gezicht. Behalve Botuline toxine, worden er ook Profhilo en fillers gebruikt. Een peeling zorgt juist voor een korte oppepper van de huid. Als u last heeft van andere ouderdomskwaaltjes, zoals pigmentvlekken, dan zijn hier ook middeltjes voor te bedenken. Ook voor zaken als acne en wratten heeft de kliniek uit omgeving Blaricum verschillende middeltjes in huis. Kortom: er is iets te bedenken voor elke situatie.

Botox en kraaienpootjes

Botox is een injectable die veel wordt gebruikt om kraaienpootjes mee weg te poetsen. In de bovenstaande kliniek worden kraaienpootjes ook met botox aangepakt. Wat botox doet is het volgende: het hecht zich vast, waardoor de huid strakker op de spieren blijft en niet gaat hangen. Rimpels zijn eigenlijk de strakke huid, het zijn de plooien ertussen die de losse huid vormen.

https://kliniekdemedici.nl/