Finic focus design
Image default
Beauty en verzorging

Laat uzelf waxen in deze waxsalon in Den Haag

Wilt u graag bepaalde lichaamsdelen laten waxen? Ga dan langs bij Bouchra’s Waxsalon. Deze waxsalon in Den Haag is professioneel en zeer hygiënisch. Zowel het gezicht als andere delen van uw lichaam kunnen worden gewaxt. Zo bent u een stuk minder tijd kwijt aan scheren en kunt u meer tijd besteden aan andere verzorgingsrituelen in de ochtend of avond. Alle producten die in deze salon worden gebruikt, zijn natuurlijk. De producten verzorgen uw huid en brengen minimale waxschade aan. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom voor een ontharingsbehandeling. Laat vooral weten wat uw wensen zijn, dan kan de medewerkster van deze salon rekening houden met uw wensen.

In deze waxsalon kunt u zich ook Arabisch laten epileren

Bent u niet tevreden met het model van uw wenkbrauwen? Dan kunt u deze met behulp van touw laten epileren. Deze manier van epileren is een Arabische manier, waarin de medewerkster van deze waxsalon in Den Haag in gespecialiseerd is. Deze manier van epileren zorgt ervoor dat uw haartjes langer wegblijven. Bovendien is deze epileerwijze een stuk sneller dan andere manieren om haartjes te epileren. De epileerster neemt de tijd voor u, zodat u vervolgens zeer tevreden over het resultaat de waxsalon verlaat. Bekijk vooral de prijslijst voor het waxen en het epileren, zodat u weet wat de kosten van de gewenste behandelingen zijn.

Maak een afspraak in de salon

Als u interesse heeft in een behandeling in deze waxsalon in Den Haag, maakt u eenvoudig vandaag nog een afspraak. Op de website van Bouchra’s Waxsalon ziet u de contactgegevens staan waar u gebruik van kunt maken. Zo boekt u gemakkelijk een van de behandelingen die u wenst. Heeft u nog vragen over de behandelingen van deze salon? Neem dan tevens contact op met de medewerkster van de waxsalon. Zij staat u vriendelijk en geduldig te woord.