Finic focus design
Image default
Eten en drinken

Ontdek de lekkerste aardappelchips

Bent u op zoek naar de lekkerste aardappelchips? Probeer dan eens de verse chips van Hoeksche Chips! Deze chips wordt op een natuurlijke wijze gemaakt en het smaakt ook nog eens heerlijk. De aardappelen die gebruikt worden komen van eigen land. De aardappelen worden op een duurzame wijze geteeld in uitstekende kleigrond. Vervolgens wordt de vers gemaakte chips gebakken in 100% zonnebloemolie. De olie die gebruikt wordt voor het bakken van de aardappelchips is de High Oleic Zonnebloemolie. Dit is een speciale olie van Europese afkomst die geschikt is om te verhitten tot 160 graden. Wanneer de zonnebloemolie is gebruikt wordt het daarna gebruikt voor biodiesel. Hiermee krijgt de olie een tweede leven en hoeft de olie op deze manier niet meteen weggegooid te worden.

Probeer de verschillende smaken

In de aardappelchips worden geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt. De aardappelen die gebruikt worden, worden gebakken met schil. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke, pure en authentieke aardappelsmaak. Vervolgens wordt er aan de chips zelf ook nog een smaak toegevoegd. De verschillende smaken chips die beschikbaar zijn, zijn als volgt:

  • Hoeksche Chips Puur
  • Hoeksche Chips Paprika
  • Hoeksche Chips Ribbel
  • Hoeksche Chips Zeezout
  • Hoeksche Chips Zwarte Peper
  • Hoeksche Chips Truffel
  • Hoeksche Chips Sweet Chili

Verder is er ook nog de heerlijke Smaak van het Seizoen in het assortiment. Deze smaak verschilt, zoals u al kon raden, per seizoen.

Bestel de lekkerste aardappelchips online

De heerlijke verse en duurzame aardappelchips van Hoeksche Chips is online te bestellen via de webshop. Kies uw favoriete smaken en stop ze in uw winkelmandje. Bij het online bestellen van de chips betaalt u geen verzendkosten. Let er wel op dat er een minimumafname geldt van 10 zakjes chips per bestelling. De prijs voor 10 zakjes chips is € 22,50. De zakjes chips gaan 16 weken mee, voordat deze over de datum raken.

https://hoekschechips.nl/