Finic focus design
Image default
Bedrijven

​​​​RB Clinics voor vetbevriezings procedure

Afvallen en die overtollige vetten kwijtraken kan een uitdaging zijn. En het kan niet erg prettig zijn om zelfs na een dieet en lichaamsbeweging niet de gewenste resultaten te zien. Maar dankzij wetenschap en technologie zijn er nu manieren om sneller en veiliger af te vallen: Vet bevriezen. Vet bevriezing is een technologie die helpt bij het verbranden van vetten in specifieke gebieden die u wilt. Door deze technologie openen steeds meer klinieken hun deuren voor mensen met vet problemen, en een van die vestigingen is RB Clinics. Een kliniek in Amsterdam kan u helpen het proces van de vetbevriezings procedure beter te begrijpen.

Wie kan een vetbevriezings procedure ondergaan?

Ironisch genoeg is de procedure voor het bevriezen van vet niet ideaal voor mensen met obesitas en overgewicht. Het is alleen geschikt voor diegenen die bepaalde lichaamsdelen willen verstevigen en vormgeven. Om de behandeling te ondergaan, moet uw BMI maximaal 32 zijn. De behandeling kan niet worden uitgevoerd op een huid met laesies of ernstige spataderen. Vet bevriezen kan worden uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen van 18 jaar of ouder. Aangezien er enkele overwegingen zijn voordat u de procedure uitvoert, is het het beste om eerst een consult te hebben voordat u iets anders doet. U kunt altijd de kliniek van tevoren bellen en een consult inplannen, zodat u onderweg geen tijd en moeite verspilt. Tijdens het consult zal de arts beoordelen of u levensvatbaar bent of niet.

Het resultaat van het bevriezen van vet

Het resultaat van de vet bevriezing procedure verschilt echt van persoon tot persoon. Het zou afhangen van het deel van het lichaam dat wordt behandeld, maar in concept kan tot 30% van de vetcellen verloren gaan. Het ding met vet bevriezing is dat de resultaten niet direct na de behandeling zichtbaar zijn. Het zou ongeveer drie tot vijf weken duren voordat je een zichtbaar effect kunt zien. Dat is helemaal niet erg, aangezien het een niet-chirurgische ingreep is. De verandering kan tot 12 weken na de behandeling nog zichtbaar blijven omdat het lichaam tot die tijd bezig is met het verwijderen van de dode vetcellen. Als je zoveel mogelijk vetcellen wilt verwijderen, moet je voldoende water drinken. Geleidelijk aan kan het lichaam zich aanpassen aan dit proces om mee te groeien. Het goede aan vet bevriezing is dat er geen hersteltijd is en dat je dingen kunt doen zoals gewoonlijk.