Het Verkopen van je vorderingen

      Reacties uitgeschakeld voor Het Verkopen van je vorderingen

U heeft er vast wel eens mee te maken gehad, of heeft er nu zelfs last van: openstaande facturen. Een openstaande factuur kan veel van uw tijd innemen. Tijd die u waarschijnlijk liever aan andere belangrijke zaken voor uw bedrijf wilt gebruiken.  Een vordering verkopen is dan een goede oplossing. Zelfs als u een vordering heeft opgegeven en afgeschreven, kan deze nog steeds van waarde zijn en kan cash flow gerealiseerd worden. Bij een vordering verkopen kan de partij die de vordering koopt de schuld van u overnemen, wat uw cash flow onmiddellijk verbeterd, maar ook uw klant helpt.

Wat is het voordeel van een vordering verkopen?

De kosten van het zoeken naar terugbetaling van een niet-betalende klant zijn vaak hoger dan hetgeen verschuldigd is. Dat snappen wij en door een vordering te verkopen aan ons zijn wij bereid om de schuld van u over te nemen tegen een percentage van de nominale waarde. U kan de vordering verkopen en wij betalen u onmiddellijk en zoeken vervolgens zelfstandig naar betaling,

Ook voor de klant biedt het vele voordelen als u vordering wilt verkopen. Wij kijken niet enkel naar de achterstand maar gaat graag samen met de klant op zoek naar een passende oplossing voor de totale schuldensituatie. Zo kopen wij afgeschreven schulden van alle soorten en maten van ondernemingen, inclusief kredietinstellingen, particuliere en overheidsinstanties.

Wat levert vordering verkopen u nog meer op?

Een vordering verkopen heeft nog meer voordelen. Zo is een andere voordeel van vordering verkopen dat de verkoop van niet-renderende schulden de cashflow snel zal verbeter. Daarnaast heeft de klant ook meerdere nieuwe betalingsmogelijkheden en u hoeft er niet meer achteraan te zitten.